Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Παρασκευή 7 Οκτώβρη, 9πμ Εφετείο, Λ. Αλεξάνδρας, στη συνέχιση της δίκης της Χρυσής Αυγής: Να βρεθούμε στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα

Aντιφασιστική συγκέντρωση, στάση εργασίας ΑΔΕΔΥ, Παρασκευή 7 Οκτώβρη, 9πμ Εφετείο, Λ. Αλεξάνδρας, στη συνέχιση της δίκης της Χρυσής Αυγής 

Να βρεθούμε στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα

Με την κατάθεση της Μάγδας Φύσσας για τη δολοφονία του γιου της Παύλου Φύσσα συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή 7 Οκτώβρη, δύο χρόνια ακριβώς από την ιστορική καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση. Είναι μια μάχη για να καταδικάσει το δικαστήριο ξανά τους χρυσαυγίτες δολοφόνους, με μεγαλύτερες ποινές, ιδιαίτερα για την διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης και να τους στείλει στη φυλακή για πάντα.

Θα είμαστε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, στο πλευρό της Μάγδας Φύσσας, για να μην τολμήσουν να συνεχίσουν τις προκλήσεις τους οι ναζί του Κασιδιάρη. 

Το πόσο αμετανόητοι είναι οι χρυσαυγίτες δολοφόνοι το έδειξαν με την προκλητική τους παρουσία στο δικαστήριο την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη όπου με την συνοδεία και την κάλυψη της Αστυνομίας του Θεοδωρικάκου χαιρετούσαν ναζιστικά τον φυρερίσκο Κασιδιάρη και προκαλούσαν την Μάγδα Φύσσα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει πλάτες στους φασίστες, κλιμακώνει την ρατσιστική εκστρατεία κατά των προσφύγων και αναζητά την στήριξη των φασιστών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση  και την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει . Είναι η ίδια κυβέρνηση της ΝΔ που με τη νομιμοποίηση της Μελόνι, μιας φασίστριας υποστηρίκτριας του Μουσολίνι, αφήνει ανοικτό το δρόμο για κυβερνητικές συμμαχίες με τους φασίστες και στην Ελλάδα. Είναι η κυβέρνηση που με την ακρίβεια φέρνει την φτώχεια και βάζει τα ΜΑΤ στα πανεπιστήμια, στις γειτονιές και στη Μαλαματίνα για να προστατέψει τα συμφέροντας των αφεντικών. 

Το εργατικό κίνημα και η νεολαία που ετοιμάζονται για την μεγάλη Γενική Απεργίας στις 9 Νοέμβρη χρειάζεται να μπουν στην πρώτη γραμμή της μάχης για να τσακίσουμε τους φασίστες που θέλουν να μετατρέψουν την αίθουσα της δίκης της Χρυσής Αυγής σε κέντρο ναζιστικής προπαγάνδας και ανασύνταξης των φασιστών στην προεκλογική περίοδο. 

Η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει στάση εργασίας για να συμμετέχουν στην αντιφασιστική συγκέντρωση οι εργαζόμενοι ενώ και φοιτητικοί σύλλογοι καλούν στην κινητοποίηση.

Να είμαστε όλοι και όλες στο Εφετείο, την παρασκευή 7 Οκτώβρη! 

KEEΡΦΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ   ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου