Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη χωράνε στις φυλακές και στους υπονόμους ΜΟΝΟ

Η ματαίωση της φασιστοσύναξης Κασιδιάρη στο ξενοδοχείο Κοράλ είναι δείγμα της δύναμης του αντιφασιστικού κινήματος που έστειλε στην φυλακή τον ίδιο και όλη την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής στην φυλακή.

Αλήθεια, οι πρόθυμοι "αιθουσάρχες" του Αθήναιον στην Λ. Αμφιθέας 61 που τους  παραχωρούν χώρο για να γίνει η ματαιωμένη σύναξη μίσους στις 12 Νοέμβρη αγνοούν για το ποιοι τους ζητάνε χώρο;  Αγνοούν ποιοι δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, ποιοί οργάνωσαν τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των Αιγύπτιων αλιεργατών, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των αγωνιστών των κινημάτων και καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα αυτά και για την διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης; 

Επαναλαμβάνουμε:

Η ανοχή του κράτους στην ναζιστική προπαγάνδα του Κασιδιάρη, του έγκλειστου στις φυλακές,   καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δεν έχει όρια. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ στρώνει το δρόμο στους φασίστες απροκάλυπτα. Ο Μητσοτάκης τρέχει να συγχαρεί την Μελόνι ως πρωθυπουργό της Ιταλίας, μια ανοιχτή νοσταλγό του Μουσολίνι που πρώτο μέτρο της ήταν να απαγορεύσει στα καράβια των αλληλέγγυων να δένουν σε Ιταλικά λιμάνια έχοντας διασώσει χίλιους ναυαγούς πρόσφυγες. Είναι η ίδια αντιμετώπιση που είχαν οι Εβραίοι επί Χίτλερ όταν αναζητούσαν την διάσωση και τα καράβια τους δεν έβρισκαν λιμάνι να δέσουν. Είναι η κυβέρνηση που πνίγει τους πρόσφυγες στο Αιγαίο και στον Έβρο με την άγρια πολιτική των κλειστών συνόρων, των επαναπροωθήσεων και των καταδιώξεων. Είναι η πολιτική που μαντρώνει τους πρόσφυγες σε γκέτο-καμπ έξω από τις πόλεις κλείνοντας την φιλοξενία του προγράμματος ΕΣΤΙΑ σε σπίτια. 

Ο Κασιδιάρης ανακοινώνει μετά την ματαίωση της φασιστοσύναξης στο ξενοδοχείο Κοράλ, μεταφορά της στο Αθήναιον, Λ. Αμφιθέας 61. 

Πρόκειται για ανοιχτή πρόσκληση. Την ώρα που οι ναζιστές σαν το Πλεύρη σηκώνουν τα χέρια και χαιρετάνε ναζιστικά μέσα στο Εφετείο όπου δικάζονται οι Κασιδιάρηδες και οι άλλοι χρυσαυγίτες η κυβέρνηση τους κάνει πλάτες.

Το εργατικό κίνημα και η νεολαία ετοιμάζονται για την γενική Απεργία στις 9 Νοέμβρη και την μεγάλη πορεία του Πολυτεχνείου και έχουν την δύναμη να ρίξουν τους φασίστες στους υπονόμους και τους εγκληματίες ναζιστές στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου